09/04/2014

Sinds recente edities hebben de organisatoren van de Rally Wallonië de gewoonte van het uitnodigen van alle bemanningen, die betrokken zijn bij hun evenement, op een avond-etentje, aan het eind van de eerste dag van de erkenning. Deze zeer vriendelijke vergadering zal worden gehouden op zaterdag 19 april, vanaf 19u., in de tent van het evenement, al gebouwd op de « Place de la Wallonie » in Jambes.

Het publiek, de pers en de deelnemers worden verwacht vanaf 19u. Meerdere auto‘s, die deelnemen aan de race, worden verwacht, evenals vele bemanningen die zeker het spel interviews en signeersessie te spelen zijn.

Een menu (voor/hoofdgerecht/dessert) wordt ook in de democratische prijs van 20€ voorgesteld. De mogelijkheid voor deelnemers en fans om een goede maaltijd in een vriendelijke sfeer te delen.

Merk echter op dat het noodzakelijk is om te boeken, voor 15 april, op het volgende adres : acn.lerson@skynet.be. Dank u om de naam, voornaam en aantal maaltijden te geven.
Betaling vindt plaats op zaterdagochtend bij de verdleing van het roadbook.

Om bij te dragen aan de sfeer, zal een concert van « So Pink Size » de avond sluiten. Gespecialiseerd in pop-rock distilleer de band enkele covers van grootste stukken rock in de muziekgeschiedenis, alles aangevuld met een zweem van al even 80’s en disco legendarische songs. zie hier


Retour homepage

CLASSEMENT GENERAL 2017