11/04/2017

Geanimeerde verkenningen !

Tijdens de verkenningen, traditioneel het weekend voor de rally, zullen de deelnemers deze keer diverse vernieuwingen ontdekken, die de Naamse organisatoren voor hen in petto hebben.

Naast het verkennen en de voorbereiding, wil de Automobielclub van Namen tijdens deze twee dagen via diverse animaties en activiteiten ook de mogelijkheid aanbieden dat de teams, de organisatoren en de fans, elkaar los van de stress tijdens het rallyweekend, ook eens op een vriendschappelijke en losse manier kunnen ontmoeten. 

Zo zullen ze tijdens het afhalen van de documenten, voorzien op zaterdag 22 en zondag 23 april vanaf 9u00 (l’Espace Laloux – Parc Astrid in Jambes) de deelnemers ontvangen met een gratis ontbijt. Er zal ook het ganse weekend een cafetaria ingericht worden, waar aan democratische prijzen drankjes verkocht worden. Op elk moment zal men in een ontspannen sfeer dus in staat zijn de eerste indrukken over het parkoers van de rally van Wallonië te delen en uiteraard zijn daar ook de video’s van vorige edities en die van de eerdere manches van het Belgisch Rally Kampioenschap beschikbaar. 

Zaterdagavond vanaf 20u00 volgt dan in aanwezigheid van de pers en meerdere deelnemers de voorstelling van de wedstrijd. En… voor de liefhebbers die een hapje willen eten zal er voor de zaal een “Food-truck” staan.  Nadien sluiten we de avond af met een optreden van de Naamse groep “Last-Minute” gespecialiseerd in pop-rock. Kortom… deelnemers, vrijwilligers, helpers of  fans, wij verwachten u allemaal en met veel plezier tijdens dit “aperitief-weekend”  

 

Retour homepage

CLASSEMENT GENERAL 2017